Vær med til at gøre en forskel

Bliv frivillig i Dansk Stammeforum!

Vi søger engagerede frivillige til vores forskellige udvalg, og vi håber, at du vil være med til at støtte vores mission om at forbedre livet for personer som stammer og mennesker med løbsk tale i Danmark!

I Dansk Stammeforum arbejder vi målrettet på at forbedre livet for personer som stammer og mennesker med løbsk tale. Vi ønsker at skabe et samfund, hvor det at leve med et talehandicap ikke længere føles som en ensom kamp. Og vi har brug for din hjælp!

Frivilligt arbejde er af afgørende betydning for vores stammeforening. Det giver os mulighed for at nå vores mål og gøre en positiv forskel i menneskers liv. Ved at tilmelde dig et af vores udvalg bliver du en del af vores dedikerede team, der arbejder på at forbedre undervisningsmulighederne, nedbryde fordomme og skabe større accept og forståelse for personer som stammer og mennesker, der lider af løbsk tale.

Tilmeld dig i dag og vær med til at gøre en positiv forskel! Vi har brug for din støtte og engagement. Sammen kan vi skabe et bedre liv for folk med talevanskeligheder. Du kan bidrage som frivillig i Dansk Stammeforum, ved at tilmeld dig et af nedenstående udvalg – meld dig allerede i dag.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores fællesskab!​​

 

Bliv en del af et udvalg: