— Bestyrelsen

Vi står bag Dansk Stammeforum

Bestyrelsesmedlemmer

Adam Estrup

Adam Estrup

Forperson og stammer

Adam Estrup er født 1964 og har stammet hele livet. Med talebehandling og en god portion fanden-i-voldskhed har hans stammen ikke begrænset ham synderligt i hans livsbane. Han er far til tre voksne børn og arbejder i dag som administrerende direktør for en nordisk interesseorganisation. Før har han blandt andet været kommunikationsdirektør, strategirådgiver og journalist. Medstifter af Dansk Stammeforum med en vision om, at ingen stammere i Danmark skal begrænses af deres handicap.

Inge Brink Hansen

Inge Brink Hansen

Næstforperson og logopæd

Inge Brink Hansen er født i 1961, er cand.mag. i musik og logopædi og har beskæftiget sig med stemmen det meste af livet, dels som sanger, som sangpædagog på Københavns Universitet og siden som logopæd. Fra 2006 har hun arbejdet med stemmeproblemer på CSV, Center for Specialundervisning for Voksne, som er Københavns Kommunes kommunikationscenter og fra 2008 har hun der udgjort halvdelen af det team, der underviser voksne, der stammer. Her har hun oplevet behovet for at få udbredt større forståelse for stammen i samfundet og arbejder for at udvikle og udbrede en endnu bedre hjælp til mennesker, der stammer. Medstifter af Dansk Stammeforum.

Marc Egede

Marc Egede

Kasserer, stammer og logopæd

Marc Egede er født 1970 og har lavet frivilligt arbejde i forskellige bestyrelser i over 35 år. Den erfaring bruger han til at være med til at udvikle en stammeforening, som samler stammeområdet og giver stammerne en stærk stemme. Marc har stammet hele livet og indimellem så kraftigt, at han i perioder har været stum. Det var i en af disse perioder, som helt ung, at han besluttede sig for at blive logopæd. Marcs egne oplevelser med stammen har givet ham et helt særligt hjerte for stammeområdet. Et hjerte, som han har lagt ind i stammebehandling og Dansk Stammeforum.

Kirsten Sjøstrøm

Kirsten Sjøstrøm

Stammer

Kirsten Sjøstrøm (bestyrelsesmedlem) er født i 1960 og har stammet, siden hun var 7 år. Stammen har fyldt en del i hendes liv, men hun har alligevel haft og har stadig et liv, der indebærer masser af kommunikation med bl.a. kolleger og studerende. Kirsten er laborant og tillidsrepræsentant på Københavns Universitet. Hun er gift og har en voksen søn. Både som barn, ung og voksen har Kirsten modtaget stammebehandling og har arbejdet en del med sig selv omkring de udfordringer, stammen har givet hende. Vision: Alle, der stammer, skal kunne få hjælp og skal vide, hvor de kan opsøge hjælpen.
Malina Terkelsen

Malina Terkelsen

Cand. Mag. i audiologopædi med fokus på stammen

Malina Terkelsen (bestyrelsesmedlem) er født 1980 og har altid været meget interesseret i sprog og kommunikation. Malina er uddannet dokumentar-filminstruktør og cand mag i audiologopædi med fokus på stammen, samt også arbejdet i praksis med voksne og børn med stammen. Malina har en 12-årig datter og arbejder som testudvikler ved Hogrefe Psykologisk Forlag. Medstifter af Dansk Stammeforum med en vision om, at vi sammen kan gøre livet med stammen lettere.

Hanne Høgh Larsen

Hanne Høgh Larsen

Stammer

Hanne Høgh Larsen, årgang 1968. Hun har stammet al den tid hun kan huske. Stammen har påvirket Hanne i hendes opvækst, skolegang, sociale liv samt valg af karriere. Hanne var til talepædagog som barn og igen som 17-årig uden at det hjalp. Det tog Hanne godt 35 år at vende tilbage til undervisning hos en talepædagog – denne gang med god virkning. Hanne er uddannet inden for delikatessefaget og arbejder i dag som madmor på en højskole. Hanne brænder bl.a for at være med til at gøre en forskel for andre, der stammer i Danmark, og at alle kan få undervisning/behandling i trygge rammer.

Peter Nielsen

Peter Nielsen

Stammer

Peter Nielsen er født 1993 og har stammet hele sit liv. Gennem hele barndommen var Peter stærkt talehandicappet, og det var først da han, som 25-årig i 2018, kom med på et McGuire-kursus, at der blev løsnet op for tungebåndet. Peter arbejder til daglig i landbruget og er blevet et kendt ansigt på de danske TV-skærme med deltagelse i dokumentarserien ’Jeg er stammer’ på TV2. Peter er medstifter af Dansk Stammeforum.

Suppleanter

 Argjent Aslani

Argjent Aslani

Stammer

Argjent Aslani har stammet hele livet. Han arbejder i dag i Aldi-koncernen med kundeservice og ledelse. Argjent brænder for nedbryde de tabuer og misforståelser, der er omkring vores handicap ved at formidle viden om stammen til især børn og unge. Argjent bor i Storkøbenhavn, og du kan fange ham på mail: argjent.aslani@aldi.dk.

Erling Jensen

Erling Jensen

Stammer

Erling Jensen har stammet hele livet og næsten lige så længe arbejdet med formidling om stammen – udfordringer og muligheder – i tilgift til et professionelt virke indenfor marketing og kommunikation. Det er også i den kapacitet, at han bidrager til arbejdet i Dansk Stammeforum. Erling bor på Fyn og kan nås på mail: ej@blaesbjerghus.dk.

Jesper Madsen

Jesper Madsen

Far til stammende barn

Jesper Madsen er far til et stammende barn. Han er medlem af Forældregruppen i Dansk Stammeforum med fokus på aktiviteter i Nordjylland (han bor i Frederikshavn). Jesper deler meget gerne sine erfaringer ligesom han også meget gerne kommer med gode råd til, hvordan I kan komme videre. Han kan fanges på mobil 52 24 68 82.